Overnatting.net - Billig overnatting!
Booking overnatting | Tips: få BILLIG overnatting | Tips: få mer ut av overnattingen | Ulike typer overnatting | Overnatting destinasjoner | Mer om Overnatting.net
     
Overnatting Barcelona Kjappe fakta om Barcelona: Billig overnatting i Barcelona
  Været i Barcelona: Mer info her
Flybilletter til Barcelona: Mer info her
Turistside for Barcelona: BarcelonaTurisme
 
Anbefalt hotell / overnatting!Overnatting.net anbefaler: Hotel Villa Emilia anbefales på bakgrunn av gode tilbakemeldinger på nett fra tidligere gjester. Bra pris for lekkert designhotell sentralt i Barcelona. Sjekk bildene og bli imponert!
 
Billig overnatting i Barcelona:

Barcelona har blitt en populær storby for nordmenn. Ikke så rart når man tenker på all den gode maten, drikken, utelivet og shoppingen kombinert med ekte sydenfølelse. Men parallelt med at Barcelona sin popularitet som turistby har steget, har også hotellprisene skutt i været. Men fortvil ikke! Overnatting.net gir deg tipsene som gir deg billig overnatting i Barcelona.

 
  Tidspunkt:

Hotellprisene i Barcelona påvirkes sterkt av tidspunkt, så her har du sjansen til å påvirke prisen på ditt opphold.

Barcelona er et typisk weekend/langweekend-reisemål, og prisene på overnatting er derfor ofte høyest i forbindelse med helg. Det er derfor penger å spare på å reise til Barcelona i midtuke, om du har mulighet.

Også sesongvariasjoner påvirker prisen for overnatting i Barcelona. Utover høsten og om vinteren synker prisene i Barcelona, så da er det penger å spare. Men du må også huske at muligheten for å ta et bad på bystranden og de sene kveldene på uterestaurantene forsvinner på denne tiden.

Beliggenhet:

Beliggenhet påvirker som i de fleste andre byer også prisene på overnatting i Barcelona. Jo mer sentralt du vil bo, jo mer må du betale. Hvis du trekker litt ut av bykjernen for å spare penger, bør du passe på å skaffe et hotell/overnattingssted som ligger i nærheten av en metro-stasjon. Du må da også ta med kostnadene til transport med i vurderingen når du skal velge overnattingssted.

Standard:

Du bør opp på 3 stjerner om du vil ha et greit hotell i Barcelona. Legger du på noen hundrelapper pr natt får du 4 stjerner, og på dette nivået kan du finne noen virkelige godbiter. For å kvalitetssikre hoteller du vurderer før bestilling, anbefaler vi at du googler "hotellnavnet + review", for å se hva andre skriver om hotellene. Samtidig så anbefaler vi å bruke f.eks Hotels.com sin vurderingstjeneste aktivt, hvor du kan se tidligere gjesters karakterer gitt til hotellene.

Frokost:

Vær obs på at endel hoteller i Barcelona har ikke frokost inkludert i overnattingsprisen. Sjekk dette og ta med i betraktningen når du vurderer alternativer for overnatting i Barcelona.

Booking av billig overnatting i Barcelona:

Overnatting.net er en objektiv informasjonstjeneste, og vi tilbyr ikke selv booking av overnatting. Men under gir vi deg linker til de tjenestene vi mener er de beste på overnatting i Barcelona akkurat nå:

Hotels.com Barcelona Hotels.com + Barcelona = sant! Det er ingen tvil om at Hotels.com kan Barcelona, og at tjenesten tilbyr både bra priser og godt utvalg. Overnatting.net-tips: Hotels.com har en tjeneste hvor tidligere kunder kan legge inn sin erfaring med hoteller. Sjekk alltid disse kundevurderingene når du vurderer hoteller.
ebookers Barcelona Det kan også være verdt å sjekke ut ebookers Barcelona før du booker, da tjenesten ofte tilbyr hoteller til gode priser i Barcelona. Spesielt gunstige priser får du på pakkereiser (fly+hotell).
Venere.com Barcelona Venere har også ofte gode priser på overnatting i Barcelona. Tjenesten er ikke så godt kjent i Norge enda, men er sikker og grei å bruke. Priser oppgitt i pund kan gjøre sammenligning med andre alternativer noe mer komplisert, men ikke la deg skremme av dette.
Budsjett: Hostell i Barcelona Hvis du vil spare penger på overnatting i Barcelona, er hostell tingen. Denne tjenesten gir deg oversikten over hosteller i Barcelona. Bruk funksjonen med sortering etter kunde-rating aktivt for å sikre at du får det beste hostellet for pengene!

 

Topp reisemål Populære reisemål - billig overnatting!
Amsterdam
Bangkok
Barcelona
Bergen
Berlin
Budapest
Gøteborg
København
Krakow
Kristiansand
Lisboa
Liverpool
London
Madrid
New York
Oslo
Paris
Praha
Riga
Roma
Stavanger
Stockholm
Strømstad
Trondheim
 
Alle destinasjoner
 
 

Enda en side fra MG.no! Utgiver Martin Granum

Copyright Granum Gruppen | Alle fotos: Dreamstime